Naruči
Secrets of Alpha Males
u idućih 20 minuta i iskoristi specijalnu akcijsku ponudu!
Naruči sada!

UPOZORENJE: Zbog povećane prodaje dnevne narudžbe su ograničene. Danas, trenutačno imamo proizvod NA ZALIHI i šaljemo ga u roku od 24 sata. Požuri i naruči ODMAH!

Dobij BILO KOJU ženu
u 10 minuta
uz pomoć 1. lakog trika*
Već je 21867 muškaraca otkrilo kako postati uspješan kod žena! Pridruži im se!
Otkrij 6 tajni uspješnih muškaraca
Osvoji bilo koju ženu u samo 10 minuta!*
Postani siguran zavodnik kog žene jure!*
Pobijedi konkurenciju!*
 • 1. Pročitaj!      2. Primijeni!      3. Zavedi
  Zagreb,

  Nova knjiga otkriva najbolje tajne sigurnog zavođenja žena!

  Autor knjige „Tajne alfa mužjaka“ donosi sjajne vijesti za muški svijet! Više ne biraju dame- sada ti biraš njih! Uz pomoć čuvanih tajni velikih ljubavnika i posebnih psiholoških tehnika, knjiga „Tajne alfa mužjaka“ omogućila je tisućama muškaraca da postanu magneti za žene!* Zaboravite na otrcane fraze koje ne rade i trošenje novaca na pića i večere! Knjiga „Tajne alfa mužjaka“ doživjela je svjetsku slavu već u 1. mjesecu svog pojavljivanja!
  Ova knjiga namijenjena je svakom muškarcu koju želi više uspjeha kod žena. „Tajne alfa mužjaka“ nude provjerene i dokazane tehnike koje će vam dati moć da zavedete bilo koju ženu, bez da ona to čak i primijeti!* Prestani očajavati i dobivati košare, uzmi stvar u svoje ruke uz dokazane i jednostavne savjete najvećih zavodnika na planeti!

  Samo danas na posebnoj promotivnoj ponudi!

  Da, i ja želim otkriti tajne zavođenja velikih ljubavnika!

  Želiš znati kako „čitati njene misli“?

  Na strani 85. otkriti ćeš 1 neobičan trik koji pokazuje kako da čitaš sadržaj i kontekst govora tijela. Otkrit ćeš skoro nadljudsku sposobnost da čitaš žene i da znaš njihove strahove, želje i tajne… instant.*

  „Tajne alfa mužjaka“ nisu punjenje mozga. Naprotiv, sastoje se od jednostavno razumljivih i dokazanih i najnaprednijih znanja i tehnika izgrađenih na onome što žene zaista privlači.

  Nisu komplicirane ni teške za čitati. Sve je pojednostavljeno kako bi normalni tipovi mogli da razumiju.

  Jesi li ikad rekao nešto ženi i kako riječi izlaze iz tvojih usta shvatio da je to apsolutno pogrešna stvar? Pa, na stranici 39 ćeš otkriti jednostavnu stvar koju možeš učiniti da zauvijek spriječiš takve situacije. I naravno, otkriti i prave stvari koje trebaš reći da bi dobio to što želiš.

  Tražiš li korak po korak konkretni vodič za privlačenje žena?

  Naručujući Tajne alfa mužjaka na ovoj stranici, samo na ovoj stranici, dobit ćeš točan „uradi ovo, onda uradi ono“ dijagram koji će te odvesti od onog tipa koji nikad nije prišao curi, direktno do nasmijavanja cure, do toga da te ista juri, te da je raspoložena za… :)*

  A što je sa flertanjem?

  Ako slušaš ono što „eksperti“ govore da trebaš učiniti, onda to radiš potpuno naopako. Otkrij jednostavne upute za flertanje na 100. stranici, koje će automatski zaobići njen logički mozak, i komunicirati direktno sa njenim emocijama, da se osjeti privučenom k tebi.

  Doista vruće žene imaju GOMILU tipova koji zure u njih, pokušavajući ih ukrasti…

  Ali u „Tajnama alfa mužjaka“ ćeš naučiti jednostavan trik kako da spriječiš ženu da te ikada prevari, i kako da je zauvijek držiš na svojoj strani!*

  Nauči 6 uspješnih tehnika sa „Tajnama alfa mužjaka“!

  6 tajni najvećih svjetskih zavodnika! 4 dokazane psihološke tehnike koje će ju natjerati da te juri! 12 koraka kako pročitati govor tijela svake žene!
  Ova knjiga sadrži provjerene i dokazane trikove koje su koristili najveći svjetski zavodnici poput Casanove. Saznaj što to privlači žene kao magnet! Saznaj kako doprijeti do ženske podsvijesti bez da to ona i primijeti! Moćni trikovi kojima veliki zavodnici pune svoje telefonske imenike i krevete! Nauči više o govoru tijela, te kako iz njenog ponašanja možeš vidjeti da li ju privlačiš! Nauči pročitati što misli i čak saznaj njene skrivene tajne iz njenog držanja!
  4 savjeta kako natjerati svaku ženu da te primijeti! 7 savjeta kako probiti led i započeti konverzaciju sa bilo kojom ženom! 5 savjeta kako izbjeći najčešće greške koje muškarci prave kada prilaze ženama!
  Saznaj kako jednostavnim govorom tijela možeš natjerati svaku ženu da te poželi!* Nauči govor tijela alfa mužjaka, te kako i bez riječi pridobiti pažnju! Zaboravi na otrcane ulete i kaži pravu stvar koja će ju zainteresirati za tebe! Nauči što to priča svaki veliki zavodnik! Nauči kako se postaviti kao alfa mužjak i pridobiti ju svojom sigurnošću!
  I sve to:
  - bez sirovih izraza koji ne rade…
  - bez trošenja i lipe na pića i večere…
  - bez da itko primijeti da koristiš ovu tehniku na njima…

  Kome je namijenjena ova knjiga?

  Ova knjiga namijenjena je svim muškarcima koji žele više uspjeha sa ženama. Tehniku koju ćeš naučiti, već je naučilo preko 21 000 muškaraca kao ti, koji žive u nekoliko zemalja svijeta, i ona će učiniti da vruće žene nekontrolirano zure u tebe i jure te…*

  Kako će to učiniti?

  Tako što će te naučiti jednostavne trikove koji razdvajaju muškarce koji imaju uspjeha sa ženama od ostalih. Nasuprot općem vjerovanju da žene privlače jaki mišići, novac i dobar izgled, alfa mužjaci znaju da to nije istina. Činjenica je da većina velikih zavodnika nije imala ni jedno od toga. Ali su znali ovih 6 tajni. Da bi postao alfa mužjak, dovoljno je da naučiš ovih 6 tajni uspjeha kod žena. To nije nikakva komplicirana matematička formula, već jednostavan sistem trikova i tehnika koje svaki muškarac može da nauči.

  Ako se smatraš iznad prosječnim, ili čak tipičnim dečkom, na pravom si mjestu… Ovo je totalno za tebe. I, ako pažljivo paziš do kraja ove stranice, otkrit ćeš ovaj sistem, koji je DOSLOVNO korak po korak DOKAZANO kreiranje seksualne intrige, koja je tako uvjerljiva i MOĆNA da će skoro svaka cura poželjeti da ti da broj telefona, prije nego uspije izgovoriti: „Moje ime je…“*

  Nije li to TAJNA koju bi volio znati?

  Provjeri je li ovaj sistem zavodničkih tehnika pogodan za tebe:

  Ja sam:
  Imam:
  Smatram se:
  Tajne alfa mužjaka je set pravila koji je namijenjen muškarcima kao što si ti!
  Da, i ja želim otkriti uspješne tajne zavođenja!
  Vaš e-mail *:
  Polja označena * su obavezna!

  Da, i ja želim otkriti tajne zavođenja velikih ljubavnika!

  Što je ova knjiga?

  Jesi li znao da svaki puta kada žena odluči da spava sa muškarcem, ona prolazi kroz isti proces, koji ima 4 koraka?

  I ako ti znaš ovaj proces od 4 koraka, možeš provesti koju god ženu želiš kroz njega (bez da ona uopće to shvati).

  I ona će postati intimna sa tobom u roku od 10 minuta!* Zapravo je to potpuno van njene kontrole. Ovo izgleda nevjerojatno nekim ljudima. Samo kad pomisliš da postoji tehnika koju bilo koji tip može napraviti, koja će kreirati privlačnost u ženinoj podsvijesti. No, neki ostaju u čudu, dok drugi uzimaju stvari u svoje ruke!

  „Tajne alfa mužjaka“ je korak po korak vodič za privlačnost, koji objašnjava prosječnom tipu ovaj proces u 4 koraka, i kako ga koristiti. Ovo je prvi korak po korak vodič, koji koristi dokazanu metodu za privlačenje bilo koje žene, čak i kad je koristiš prvi puta.

  Bez da mijenjaš sebe, pamtiš glupe izraze, ili plašiš žene.

  Ova knjiga je rezultat iscrpnih istraživanja ženske psihologije i provjerenih tehnika kojima su veliki zavodnici stoljećima zavodili žene, gotovo bez truda.

  Evo samo nekih primjera što možeš naučiti u ovoj knjizi:

  Primjer 1: 6 USPJEŠNIH TEHNIKA ZAVOĐENJA

  • Jesi li znao da sve žene prolaze kroz TOČNO ISTI PROCES svaki puta kada odluče da spavaju sa dečkom?
  • Jesi li znao da ako pogledaš u ženina usta dok ona razgovara sa tobom, da je podsvjesno tjeraš da misli o seksu sa tobom?

  Ovo se zove „seksualni okidač“.
  Seksualni okidači su tajne tehnike koje zaobilaze njene barijere i pale je bez njenog znanja. Korištenje seksualnih okidača je kao usađivanje ideje da želi da spava sa tobom. (Gledao si film „Inception“?)
  Seksualni okidači su temelj neotkrivenih uspjeha sa ženama i u ovoj knjizi ćeš ih naći. Ovi okidači su tako suptilni, da zapravo zaobilaze ženin logički mozak (da, i one ga imaju), i komuniciraju direktno sa njenim emotivnim mozgom.

  Primjer 2: 4 NAČINA KAKO ZAVODITI GOVOROM TIJELA

  • Jesi li znao da preko 90% muškaraca bukvalno ugasi ženu čak i prije nego otvore usta, samo pogrešnim stavom svog tijela?
   Ali ako okreneš prsa prema curi prerano, to je podsvjesni znak da si bijedan… i potpuno uništava seksualnu privlačnost!

  U ovoj knjizi ćeš naći detaljne upute kako čitati govor tijela, kao i kako vladati svojim. Tako ćeš i prije nego progovoriš išta sa ženom koja te zanima, imati već pripremljen teren.

  Primjer 3: 4 MAGIČNA RECEPTA DA NATJERAŠ ŽENU DA TE JURI!

  Prije nego počneš pričati o nečemu ozbiljnom sa curom, probaj reći ovo: „Imam osjećaj da si otvorena za probavanje novih stvari i to me čini ugodno opuštenim.“

  Onda nastavi svoju konverzaciju s njom. Radeći to si ju podsvjesno natjerao da te juri.

  Ovo se zasniva na psihološkom triku koji se zove: konzistencija ili dosljednost. To je biološka prečica koja preskače sve njene crvene zastavice i priključuje te direktno u njen „ljubavni centar“.
  Ovaj i još mnogo trikova koji će ti natjerati mobitel da se zapali od poziva, nalaze se unutar ove knjige!

  Primjer 4: 3 STVARI KOJE PRIVLAČE ŽENE POPUT MAGNETA

  U ovoj knjizi naučiti ćeš što privlači žene više od novca i dobrog izgleda.
  To je ono što čini da žena misli da te sve druge žene već žele…

  Evo jednog primjera:
  Kada god ženke riba traže partnera, one biraju partnera koji ima najsjajniju boju. To je zbog toga što su mužjaci sjajne boje zdraviji. Zbog toga one traže zdrave gene da pomognu svom mladunčetu da preživi.

  Ali...

  Kada su dva mužjaka prilično iste nijanse, događa se nešto vrlo čudno. Sve ženke se pare sa onim mužjakom sa kojim se pare i druge ženke.
  Jednostavno to im je priroda. I žene su građene na isti način!

  Još više o ženskoj prirodi čeka te u e-knjizi: „Tajne alfa mužjaka“!

  I ako želiš znati TOČNE TEHNIKE, TOČNE RECEPTE za privlačenje žena gotovo bez truda, možeš napraviti da svaka žena misli da se druge žene otimaju za tebe…

  I samo oponašajući pravu stvar, sve žene oko tebe će pasti na to, jedna po jedna….*

  Bez obzira na to kako izgledaš, koliko imaš novca, ili kako si zapravo „dobar“ sa ženama.*

  Stoga naruči svoj primjerak najboljeg vodiča za uspjeh kod žena danas po posebnoj promotivnoj cijeni!

  Da, i ja želim biti magnet za žene!

  Da li ove tehnike doista rade?

  Ove tehnike rade oko 100% vremena na skoro bilo kojem tipu žene…
  Bez obzira na njene godine, boju kose, visinu, ili to koliko je vruć komad…
  Ovo također radi ako ona misli da si neprivlačan…
  Ovo zapravo nema veze sa tvojim izgledom, već sa nečim usađenim u našu prirodu.

  Kako je to moguće?

  Neke stvari se događaju na podsvjesnoj razini, bez da smo zapravo svjesni da se one događaju. Tehnike u ovoj knjizi su ništa drugo nego „zaobilaženje“ svjesnog, logičkog dijela mozda i komunikacija sa onim podsvjesnim i divljim, unutar ženske podsvijesti.
  Sada znaš da ćeš gledanjem u ženina usta u pravo vrijeme napraviti da nekontrolirano sanja o tome da spava sa tobom. Naučio si da izgovaranjem samo jedne rečenice možeš natjerati bilo koju ženu da se natječe za tvoju pažnju i da te juri. Naučio si da žene zapravo ne žele novce, velike mišiće, kosmate muškarce ili dobar izgled.
  Sada, možeš uzeti ove informacije koje si naučio ovdje danas, i one će upaliti, ili, možeš učiniti ono što urade mnogi muškarci i pokrenuti mnogo više, tako što ćeš naučiti 17 seksualnih okidača koji većina muškaraca nikad neće saznati!

  17 seksualnih okidača dizajniranih da je zadrže zainteresiranu za tebe…*

  Seksualni okidači dizajnirani da je naprave ovisnom o tebi…

  9 okidača koji će garantirati da se zaljubi u tebe…*

  I neke koji će te napraviti toliko samopouzdanim u društvu vrućih žena, da će se one natjecati sa svakom drugom od trenutka kada te ugledaju.

  I svaki okidač dolazi sa jednostavnim, korak po korak instrukcijama, da bi bili sigurni da ih kužiš.

  Ali ako želiš znati TOČNO što trebaš učiniti da privučeš jata žena, ne čekaj ni časa i iskoristi ovu jedinstvenu priliku!

  OVA KNJIGA RADI ČAK I AKO:

  • si stariji od 50, a želiš mlađe žene
  • si ćelav ili ćelaviš
  • si lijen i imaš višak kilograma
  • nisi bogat
  • si preplašen od prilaska ženama
  • a posebno ako si pokušao sve čega si se mogao sjetiti, a još nisi vidio rezultate koje zapravo želiš!

  Nema ništa jednostavnije, lakše za uporabu, i više efektno od Tajne alfa mužjaka!

  Što veliki Hollywoodski zavodnici imaju, a ti ne?

  Razumijemo, teško je zamisliti da George Clooney ne bi imao uspjeha kod žena da nije poznat i bogat. No da su slava i novac doista zaslužni za njegov šarm? Prema poznatim psiholozima, sve što je potrebno da postigneš više uspjeha kod žena, je da prilagodiš svoje manire. Što više imitiraš ponašanje muškaraca uspješnih sa ženama, bliže si svom cilju. To ne znači da trebaš lagati- ako se ponašaš kao muškarac uspješan kod žena, bićeš zasut ženskom pažnjom!
  Stoga, ako si mislio da su ključ uspjeha kod žena dobar izgled ili pun novčanik, to je vjerojatno jedna od stvari koja te sprječava da i postigneš isti!

  George Clooney: 5 savjeta za zavođenje

  Fox News prenosi članak u kom George Clooney, koji je dva puta proglašen za „Najseksi muškarca na svijetu“ govori o svom uspjehu sa ženama. Među najvažnijim stvarima za zavođenje, ne pominju se ni izgled, ni slava, ni novac. Zapamti, ni sam George Clooney nije uvijek bio bogat i slavan. Evo što je George Clooney istakao kao 5 najvažnijih savjeta za zavođenje žena:

  1. Ne pričaj o svojim uspjesima

  Ako si i uspješan sa ženama, i za svaki tvoj uspjeh pričaš svim svojim poznanicima, uskoro to nećeš biti. Žene su spremne na avanture, ali vole da zadrže dobru reputaciju. Ne kaže se bez veze da najbolji zavodnici šute o svojim „reckicama“.

  2. Ponašaj se prikladno svojim godinama

  George Clooney je primjer čovjeka koji se ne boji svojih godina. Žene generalno ne privlače nezreli muškarci kojima treba mamica, već samopouzdani mužjaci sigurni u sebe. Nauči se osjećati dobro u svojoj koži, ma kako izgledao. Prihvati svoj izgled i budi opušten, nitko ionako nije savršen.

  3. Budi u dobrom društvu

  Ako pored sebe imaš prijatelje koji će pričom ugušiti svaki tvoj pokušaj normalne komunikacije, sve prilično pada u vodu. To ne znači d atrebaš mijenjati kompletno društvo. Ali ako imaš naporne prijatelje, onda jednostavno u lov idi sam, ili sa nekim ko je prijatno društvo za žene. Još bolje, nauči svoje prijatelje tajnama koje ćeš otkriti u ovoj knjizi.

  4. Integritet

  Razvijaj se kao ličnost. Pokaži strast za nečim. Žene vole muškarce sa razvijenim interesima, jer im to govori da su dovoljno zanimljivi. Sa druge strane, pokazajući strast za nekom stvari, pokazuješ joj kako vatren možeš biti i u drugim stvarima.

  5. Budi šarmantan

  Mnogi misle da se šarm ne može naučiti, ali zapravo je vrlo jednostavno. Šarm se sastoji iz toga da budeš ljubazan i siguran u sebe. Radi se o tome da naučiš biti džentlmen. Ne napadna ulizica, već mali trikovi kojim jednostavnim gestovima možeš dami dati do znanja da si vrijedan pažnje.

  Da, i ja želim otkriti Tajne alfa mužjaka!

  A što kažu muškarci koji su pročitali „Tajne alfa mužjaka“?

  Apsolutno je nemoguće objaviti sve pristigle komentare, koje smo dobili od naših zadovoljnih korisnika. No primijetili smo da im je svima zajednička jedna stvar: ODUŠEVLJENJE!

  Marjan K. (29) Pula

  „Ozbiljno… Bio sam luzer sa ženama prije nekoliko mjeseci. Žene me vole i žele biti sa mnom!“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  Milan S, 32, Biograd na moru

  „Potpuno sam oslobođen svog lošeg samopouzdanja!“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  Drago, 46, Daruvar

  „Ja sam psihoterapeut… i preferiram tvoju knjigu više od ijedne druge na tu temu.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  Borna, Virovitica

  „Ova tehnika je magična. Shvatio sam da mi se više sviđa da me jure, nego obrnuto…“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  Miroslav, 34, Sisak

  “Put do sigurnog prolaza… Ovu tehniku sam prvo poželio podijeliti, jer s ovom tehnikom mogu reći 1 jednostavnu i naizgled nevinu frazu i učiniti da se bilo koja žena sama nagne za poljubac, iako joj nisam bio privlačan u početku.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  Darko N.

  „Žene mi se više smiješe i pričaju sa mnom. A muškarci me više poštuju.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  Mate (56)

  „Zapanjen sam kako dobro radi!!... Najbolja investicija ikada!!“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  Goran (43), Nova Gradiška

  „Osjećam se kao dijete sa novom igračkom i želim svima ispričati koliko je zadivljujuća“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  David (19), Samobor

  „Otkako sam otkrio tvoj program, moj socijalni život se popravio tisuću puta! Pričanje sa ženama sada doživljavam potpuno prirodno!“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  Sanja, Rijeka

  „Ja sam žena… tvoji savjeti su doista dobri, etični i rade!“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  Filip (38), Virovitica

  „Od tipa bez cure postao sam tip koji ima više seksa nego ikada u životu!
  P.S. Dok pišem ovo dobio sam 2 SMS-a od dvije cure. :) “ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  Ivan L. (23)

  „Slijedim plan i radi kao sat!“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  Miki S.

  „Volim kako si ovo pojednostavio da je lako svarljivo i razumljivo“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  Jure, Vinkovci

  „Ovo mi je potpuno promijenilo misli i učvrstilo samopouzdanje u konverzaciji sa ženama… Kontakt očima- Ovo je promijenilo način kako se upoznajem sa njom, te se uzbudi prije nego izgovorim pozdrav…“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  Josip (24)

  „Koristio sam ovu tehniku i pogodi što? Sad je moja cura :)“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  Najbolji dojmovi ovog tjedna:

  Boris P. (27) Zadar

  „Čovječe, kako ova tehnika radi!“
  Kako uspješno lagati tijelom - Ovo je nešto što koristim kad želim da mi se žena potpuno prepusti. Ekstremno je uzbuđujuće, skoro zastrašujuće kako lako to uradim… Znaš li kako je učiniti da super vruća cura postane očigledno napaljena baš pred tvojim očima? Premoćno je!“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  Zoran, 37, Ivanjica

  „Prvi vodič ovog tipa koji bukvalno proriče uspjeh!”
  „Principi iz ovog vodiča će, ako ih primijenite u pravom trenutku, riječ po riječ, instant transformirati bilo koju ženu u vašeg privatnog seksualnog roba i učiniti da vas slijedi okolo kao kuče, bez da čak i pomislite da bi se morali natjecati sa drugim tipovima za njenu pažnju… *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  Pročitaj još

  *Upozorenje: Zbog velike potražnje zalihe su ograničene! Ako danas naručiš, jamčimo isporuku proizvoda sljedeći radni dan. Efekti i rezultati prikazani na stranici ne garantiraju uspješnu primjenu proizvoda. Velika većina korisnika je zadovoljna proizvodom, ali postoje korisnici koji ne postignu prikazane rezultate. Za takve je dostupna naša garancija i vraćanje novca od kupovine. Na stranici su prikazane izjave zadovoljnih korisnika. To su izjave korisnika koji su zadovoljni našim proizvodom i uspješno ga upotrebljavaju, i koje su korisnici proslijedili na našu adresu. Na zahtjev pojedinih korisnika neka imena su promijenjena. Svi originali se čuvaju u sjedištu tvrtke.

  Klikni dugme „Naruči sada“ da se pridružiš ovim uspješnim muškarcima!

  Što ćeš još naučiti u „Tajnama alfa mužjaka“:

  Na stranici 98, otkrit ćeš 3 nepogrješiva načina da znaš da je privlačiš, bez obzira na to što ona kaže. Zbog toga što je potrebna samo jedna pogrešna procjena njenog govora tijela da totalno uništiš svoje šanse za nešto više.
  Otkrit ćeš i 1 lak trik kako da pročitaš ženu po pokretima njenih očiju. Tako ćeš moći reći da li laže, govori istinu, da li je vizualni tip ili prirodno kreativna… čak i da li ima neku tajnu koju ne želi da saznaš!
  Poznavat ćeš žene bolje nego one poznaju sebe! I to će zapravo biti LAKO… Biće ti zapravo banalno očigledno jednom kad naučiš ovaj jednostavan ali čudan trik!
  Ovaj trik za „čitanje očiju“, (koji je originalno razvio FBI), je moćna, dokazana psihologija pojednostavljena i primijenjena da ti pomogne da privučeš žene bez truda.
  Također ćeš otkriti istinu o privlačnosti i govoru tijela, zato što ćeš naučiti tajnu razliku između „pozitivnog govora tijela“ i „dominantnog govora tijela“ na stranici 50. I naučit ćeš kako da ih iskoristiš da kontroliraš pažnju i privučeš ženu u isto vrijeme.
  Također ćeš saznati istinu o ženskim testovima… Žene daju muškarcima 3 tajna testa na kojima će većina muškaraca pogriješiti. A kada padneš na makar samo jednom od ovih testova, čak i ako si pogriješio samo jednom- uprskat ćeš „devetke“ i „desetke“, i privlačit ćeš SAMO žene koje su „četvrtice“ i „petice“.
  Također ćeš otkriti što da kažeš kad ti žena kaže da joj platiš piće. I to tako da je prisiliš da ona tebi plati piće i flertuje s tobom.
  Naučit ćeš kako da rano procijeniš planira li žena da te stavi u prijateljsku zonu i da kažeš samo jednu stvar koja će je odvratiti od toga, i da pomisli kako si njen potencijalni partner.
  Ako si početnik, onda ćeš doista uživati u onom što ćeš otkriti na stranici 88. To je detaljan vodič o tome kako pravilno prići ženi i kreirati privlačnost ODMAH!*
  A za naprednije tipove, na stranici 110 je vodič o tome kako mogu unaprijediti svoju taktiku do savršenosti!

  I još mnogo više!

  Pa onda, koja je cijena za ovaj potpuno novi, tajni sistem?

  Budimo iskreni, plaćanje skupih večera, pića, odjeće, nakita, kao ni plaćanje mjesečnih članarina za stranice za upoznavanje preko Interneta nije uopće jeftino.

  A ne treba ni spominjati kako skupo može koštati da se riješite negativnih efekata koje po tvoje samopouzdanje mogu ostaviti porazi sa ženama…

  Plus, ako odeš u knjižnicu i pokupiš neku sladunjavu knjigu tipa „muškarci su sa Marsa“, onda nećeš dobiti apsolutno ništa od korisnih tehnika.

  Cijena ove knjige je inače 766 kn.

  Ali ti nećeš platiti 766 kn.

  Nećeš platiti ni 499 kn.

  Nećeš platiti ni 399 kn.

  Naručujući danas, samo preko ove stranice, dobivaš cijeli ovaj sistem za privlačenje žena…

  …za samo 299.97 kn!

  I to sa garancijom od 44 dana!

  Isprobaj ovaj sistem… Vidi kako radi za tebe. I ako ti se iz bilo kog razloga ne svidi, jednostavno nam zatraži povrat novca, i mi ćemo ti vratiti svaku lipu koju si platio za „Tajne alfa mužjaka“!
  Ako želiš da se pridružiš tisućama alfa mužjaka koji redovito dobivaju ono što žele, onda instant naruči svoj primjerak ove knjige! Kada to uradiš, u roku od nekoliko sekundi ćeš otključati zavodničke tajne alfa mužjaka i otkriti kako vrtjeti najpoželjnije žene oko malog prsta- još večeras!*

  Ne dozvoli da izgubiš priliku da otkriješ ove zavodničke tajne, i da napuniš svoj telefon seksi porukama, zločestim fotkama i gomilom telefonskih brojeva vrućih žena…
  Žena koje čekaju da im priđe muškarac kao ti i kaže prave stvari da ih potpuno zapali!

  Noćas je TA noć.
  A ovo je veliki moment!!
  Što ćeš učiniti?

  P.S. Odluka je na tebi.
  Za sedam dana možeš gledati u svoj mobitel i opet vidjeti da nemaš novih poruka.
  ILI, možeš pogledati u svoj telefon i vidjeti još jednu zločestu fotku nove, mlade cure u seksi minjaku koji savršeno pokazuje njene sjajne noge…
  I tekst koji kaže: Hajde da večeras ostanemo unutra i zabavimo se ;)

  P.P.S. Tvoja privatnost potpuno je zaštićena, i nitko drugi neće znati da posjeduješ ove ekstremno kontraverzne tajne. Ali moraš reagirati sada jer promotivna ponuda traje još samo danas! Nakon toga, knjiga se vraća na punu cijenu od 766 HRK.

  Više od 966 zadovoljnih kupaca u Hrvatskoj samo u prošloj godini!

  NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA:
  „Što ću dobiti sa Tajnama alfa mužjaka?“
  Sa ovim sistemom dobiti ćeš detaljne, korak po korak upute, kako da strateški pristupiš svakoj ženi. Od osnova, kao što su pravilan govor tijela ili pogled, do detaljno razrađenih taktika u svim situacijama. Također ćeš naučiti i kako čitati ženski govor tijela, kako zaključiti sviđaš li joj se, pročitati joj namjere i kako uspješno izbjeći ženske testove. Pored toga što ćeš naučiti kako da zavedeš bilo koju ženu, ovdje ćeš također naučiti kako da je i zadržiš i izbjegneš konkurenciju, sa provjerenim psihološkim tehnikama.*
  „Da li ovo radi ako sam neiskusan?“
  Da, radi! Ovaj sistem je napisan jednostavno i detaljno i bavi se svim fazama zavođenja. Dizajniran je tako da je lako razumljiv muškarcima svih dobi i profila, te se bavi kako osnovama zavođenja, tako i naprednim zavodničkim taktikama.
  „Hoće li ovo raditi ako sam stariji muškarac?“
  Naravno da hoće! Zapravo, radit će još i bolje ako si stariji od 40 godina. Mlađi muškarci obično se teže nose sa nesigurnostima, a stariji muškarci su mnogo zreliji, i generalno i kao muškarci. Žene neće biti manje privučene k tebi ako ste stariji. Jedino pogrešno korištenje govora vašeg tijela može odbijati žene. A upravo to- kako pravilno iskoristiti govor svog tijela- ćeš naučiti sa ovim sistemom. Tako da muškarci bilo koje dobi mogu koristiti Tajne alfa mužjaka i vidjeti uspjeh.
  „Da li i poslije mogu dobiti popust?“
  Nažalost, ne. Ovaj popust aktivan je samo još 24 h.
  „Da li ovo radi ako sam ružan?“
  To nema ništa s tim kako izgledaš. Žene jednostavno ne privlače iste stvari kao muškarce. Ako cura nije lijepa, muškarci jednostavno nisu zainteresirani. Uopće. Ali kod žena je to potpuno drukčije. Njih nije briga jesi li ružan. Nije bez veze izmišljena ona stara izreka: „Nisam lip, al' sam tip“. U ovoj knjizi otkrit ćeš tehnike osvajanja koje rade bez obzira na to kako izgledaš, je li ti novčanik prazan ili pun, i imaš li višak kilograma ili si težak 60 kg sa krevetom.*
  „Hoće li ovo raditi ako imam mali penis?“
  Da, definitivno će raditi ako imaš mali penis. U stvari, žene nemaju pojam da imaš mali penis sve dok ne dođete do spavaće sobe. Ako imaš mali penis, i to te muči, moraš biti svjestan da će ove tehnike tako „skuhati“ svaku ženu do momenta dok dospijete u spavaću sobu, neće ju uopće biti briga. Sve što će ona htjeti u tom momentu je da te zadovolji- i to je to.*
  „Hoću li naučiti što trebam reći kada priđem curi?“
  Definitivno. I ne samo da ćeš naučiti kako da joj priđeš, što da kažeš i kako da dobiješ ono što želiš, već ćeš naučiti kako da izbjegneš sve moguće greške u pristupu.*


  Komentari korisnika


  Petar, 49, Petrinja

  „Pročitao sam dosta knjiga. Nijedna od njih nije prišla ni blizu tome da mi doista pomogne da razumijem i shvatim žene i/ili greške koje sam činio u prošlosti, onako kako je to učinila ova knjiga“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  Stefan, 34, Ogulin

  „Ne samo da se isplatio jednom, već ovaj sistem mi iznova i iznova pokazuje svoju vrijednost.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  Jurica, 47, Omiš

  „Daleko više sam opušteniji u skoro svim situacijama zbog ovoga“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  Mario, 36, Otočac

  „Doista mi je podiglo samopouzdanje“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  Igor, 29, Novska

  „Rezultati su naprosto zapanjujući!“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  Robert, 41, Crikvenica

  „Dobivam toliko više pažnje od žena samo kad uđem u prostoriju. Naprosto je fantastično! Tvoji koncepti su laki i jednostavni za slijeđenje.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  Andrej, 19, Našice

  „Sada lako ostvarujem kontakt očima sa svim ženama i vidio sam sjajne rezultate. Postale su više angažirane i zainteresirane za mene i zbog toga se osjećam bolje. Više ne gledam sramežljivo u pod.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  Benjamin, 36, Gračac

  „Preporučio bih ovaj materijal svakom tipu koji ima problema u vezi. Toliko je dobar.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  Petar, 30, Primošten

  „Imam osjećaj da je autoru zapravo stalo da pomogne ljudima.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  Slađan, 22, Županja

  „Počinjem se osjećati sigurnijim u sebe i lakše komuniciram sa ljudima bez da se osjećam stidljivo kao ranije.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  Branko, 39, Imotski

  „Uspješniji sam sa ženama, i u životu, više nego ikada prije.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  Dino, 45, Šibenik

  „Sada bolje razumijem na kojoj sam razini sa svakom osobom oko sebe. Posebno sa ženama.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  Tomislav, 28, Mali Lošinj

  „Najvažnija stvar koju sam dobio iz ove knjige je da mogu slijediti prave putokaze, i da sam siguran da ću dobit pozitivan odgovor od cure.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  Krešimir, 38, Pakrac

  „Otkrio sam i razradio takav odnos prema sebi, da mi ništa ne može razbiti samopouzdanje. A to žene svakako osjete.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  Hrvoje, 37, Zagreb

  „Apsolutno fantastično!... promijenilo mi je život!“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  Miroslav, 25, Slunj

  „Iznenadio sam se kako dobro sve teče, kao da je tvoja knjiga predviđala sve što će se dogoditi kad sam prišao curi. Zaista impresivno!“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  Zvonimir, 34, Novalja

  „Postao sam svjesniji ženskog misaonog procesa (strahovi, potrebe i slično). Kada uđem u prostoriju punu ljudi, žene znaju da se razumijemo, bez da kažem ijednu riječ.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  Dubravko, 27, Kutina

  „Jedan dan u busu, nepoznata žena mi je prišla, pogladila me po koljenu i rekla da imam nekakvu vrstu karizme.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  Slavko, 44, Poreč

  „Sada mi je lakše priči ženama i započeti konverzaciju sa njima u bilo kojoj situaciji.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  *Upozorenje: Zbog velike potražnje zalihe su ograničene! Ako danas naručiš, jamčimo isporuku proizvoda sljedeći radni dan. Efekti i rezultati prikazani na stranici ne garantiraju uspješnu primjenu proizvoda. Velika većina korisnika je zadovoljna proizvodom, ali postoje korisnici koji ne postignu prikazane rezultate. Za takve je dostupna naša garancija i vraćanje novca od kupovine. Na stranici su prikazane izjave zadovoljnih korisnika. To su izjave korisnika koji su zadovoljni našim proizvodom i uspješno ga upotrebljavaju, i koje su korisnici proslijedili na našu adresu. Na zahtjev pojedinih korisnika neka imena su promijenjena. Svi originali se čuvaju u sjedištu tvrtke.

  Specijalna promocija - 599.94 - 299.97 kn - Aktiviraj KUPON
  Akcija!!! - Ponuda istječe za:

  Specijalna garancija: Imaš 44 dana da isprobaš „Tajne alfa mužjaka“ i ako ti ne pomognu da zavedeš koju god ženu poželiš, vraćamo ti 100% iznosa kupovine. Bez pitanja i uvjeta uplaćujemo novac na tvoj bankovni račun.

  P.S. U ovoj knjizi, otkrit ćeš kako odvesti koju poželiš doma bez imalo napora.* Bez ikakvih kompliciranih rutina, bez unaprijed napisanih uleta. Bez pretvaranja i lažnog predstavljanja. Jednom kad je pročitaš moći ćeš zavesti svaku ženu i nijedna te nikada više neće zaboraviti.*

  P.P.S. Potražnja za knjigom je velika, a zalihe su ograničene. Dodatno otežava što mnoge žene žele uništiti ovu knjigu! Stoga ti ne mogu garantirati do kada ću se moći boriti i prodavati ju. Savjetujem ti da naručiš odmah jer možda već sutra „Tajne alfa mužjaka“ više ti neće biti dostupne.


  Šaljemo narudžbu, molimo pričekaj!
  Kamo da pošaljemo
  tvoju narudžbu?
  Ime
  Prezime
  Adresa
  Kućni broj
  Pošt. broj
  Mjesto
  Telefon
  E-mail
  Proizvod
  Komentar
  P.S.: Garantiramo dostavu već sljedećeg radnog dana.
  Slanjem narudžbe prihvaćam plaćanje.
  Plaćanje pouzećem
  Primjerci koji se mogu dobiti po sniženoj cijeni:
  11
  Posljednja prodaja
  obavljena dana:
  100% sigurna kupovina
  44 - dnevna garancija
  Ako se u roku od 44 dana predomisliš, mi ti vraćamo novac.
  Isporuka
  Proizvod će ti biti dostavljen putem najbrže i najpouzdanije dostavne službe!
  100% sigurna kupovina
  Proizvod možeš platiti po isporuci, što će te zaštititi od eventualnih zlouporaba. Tvoji osobni podaci će biti potpuno sigurni!
 • Da, želim dobiti ženu koju poželim u samo 10 minuta! Pošaljite mi Tajne alfa mužjaka odmah!
  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.